Archive for March 13th, 2008

Erotic game

March 13th, 2008

Hot, hotter… and… it’s boiling!

Tο είχα πει τότε που οργανώσαμε εκείνο το περίεργο, νυχτερινό chat. Το ερωτικό, στο χώρο των comments, με θύματα fellow bloggers. Ε, ήρθε ο καιρός να το κάνω. Και μια και το κράτησα το σπίρτο, το πετάω παρακάτω!
Ή πιο σωστά, μια που μου το ανάψανε το σπίρτο, λέω να το ανάψω κι εγώ σε κάποιους…
Erotic game, you guys. Ξεροβήξτε όσο θέλετε. Είστε υποχρεωμένοι όσοι λάβετε πρόσκληση να παίξετε. Και να ανάψετε κι εσείς με τη σειρά σας μερικές-μερικές. Πάντα του αντίθετου φύλου. Γιατί… έτσι λέω εγώ! Ο δαίμονας. Κι άλλωστε, αυτή η προβολή είναι πάντα μεταμεσονύχτια.

Το αλλόκοτο του πράγματος, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι θα ρωτήσω εγώ τον εαυτό μου και θα ΜΟΥ απαντήσω. Yikes. Ο ναρκισσισμός και η παράνοια σε όλο τους το μεγαλείο. Ας είναι. Τι κάνει ο άνθρωπος για το blogging. Άντρα… κράτα λίγο. Εσύ τι θα με ρωτούσες αλήθεια;

e) Αγαπημένη στάση
Όρθια! Μου αρέσει να τεντώνω το κορμί μου.

r) Όργιο;
Ναι. Once. Τι, θες και λεπτομέρειες τώρα; Στη Γερμανία, παλιά… Δύο άντρες κι εγώ.

o) Επικίνδυνο/κουλό/αγαπημένο μέρος εκτός σπιτιού
Πλέον, το Indoors φαντάζει μια χαρά. Παλιότερα όμως, με έναν γκόμενο, είχαμε βάλει… γερά θεμέλια σε εμπορικό κέντρο που χτιζόταν στο κέντρο της Αθήνας!

t) Μονογαμία ή πολυγαμία;
Honestly? Πολυγαμία.

i) Σημείο σώματος που σ’ανάβει (στον άλλο)
Αντρική πλάτη. Ω ναι…

c) Φαντασίωση
Δέσιμο, χωρίς χειροπέδες και χωρίς το σαδισμό. Περίπου!

a) Τι σου αρέσει περισσότερο να σου κάνουν πάνω στο sex
Να με γλείφουν, ΦΥΣΙΚΑ!

6 + 1 ερωτήσεις. Για τολμηρούς bloggers… ή απλώς με αυτοπεποίθηση. Πετάω αναμμένο σπίρτο, στους: no-name, Johnny boy, Κωστής, αγγελάκι, Μολυβούπολη, Pako, Lexx, Lockheart.

Πηγή εικόνας: www.houstonphoto.com