Archive for March 19th, 2008

Βγάζω δίσκο στην εκκλησία; Πριτς

March 19th, 2008

Ε ρε τρέλα! Μας έχει βαρέσει η άνοιξη για τα καλά. Εμένα ίσως λιγάκι παραπάνω. Γιατί εκτός από πεταλούδες βλέπω καθημερινά στον ξύπνιο μου και κάτι αραχνούλες που δε λένε να αφήσουν σε ησυχία την ψυχούλα μου. Και τη μαυρίζουν σε κάθε ευκαιρία. Τώρα, αν οι αραχνούλες είναι βαλτές από τον άντρα, αυτό θα σας το πω μόλις τελειώσω την ενδελεχή ανάλυση που κάνω με τα ευφάνταστα αξεσουάρ των CSI’s. Fan!
Τι λέγαμε; Α ναι! Το Μαλινάκι, που για να ξεφύγει από κάτι τύπους που δεν ξέρουν τι θέλουν ή ξέρουν αλλά το κάνουν νια-νια το θέμα το ‘χει ρίξει στο παιχνίδι, μου πάσαρε μια ιδέα… μα τι ιδέα. Να βγάλω δίσκο λέει. Με το ζόρι, ναι.
Ε, εντάξει είναι γνωστό ότι έχω σπουδάσει κλασική μουσική. Τι; Δεν το ήξερες. Επίσης, φυσικά είναι γνωστό το ότι έχω πάρει και υποτροφία στην Όπερα. Προ αμνημονεύτων ετών, έστω. Α, ούτε αυτό το ‘ξερες…
Το θέμα είναι ότι τώρα που η φωνή γκρίζαρε και το ηχόχρωμα έβγαλε περισσότερο γρέζι και μπορώ να πλασαριστώ και ως jazz τύπισσα (jazz όχι τζαζ !), πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Τόσο κάπνισμα -10 χρόνια ήταν αυτά-, μην πάει χαμένο. Γι’αυτό και σας παρουσιάζει κυρίες και κύριοι τις… γκα-γκαν…

Welhalm Girls School.

Αυτό μου ‘λαχε, ναι! Δε θα βγάλουμε άλμπουμ just yet, για να κρατήσουμε σε εγρήγορση τους θαυμαστές μας, μετά την τελευταία μας επιτυχία “ALL”. Μην είμαστε και προβλέψιμες γκόμενες. Οπότε… για τώρα πάρτε ένα single με 5 gothic χιτάκια, κάτω από τον τίτλο «Ketotetrose – phosphate aldolase». Ναι πρόκειται για ένζυμα, στο οποίο χρωστάμε και την έμπνευσή μας… μάλλον!
In short, είμαστε οι Welhalm Girls και σας υποβάλλουμε στο «Ketotetrose», με τα εξής τραγούδια, σε ρε ελάσσονα:
1.Gary Ruddell (ποιος είναι ο κύριος;)
2.Olympia Flooring and Tile (ποια η κυρία;)
3.Jughead’s Revenge (εδώ είμαστε, μια κι αυτό είναι υπαρκτό αμερικάνικο punk rock σχήμα)
4.HMCS Miramichi (Κάποια ουσία θα ‘ναι. Απαγορευμένη ασφαλώς)
5.George Blaha (Ποια είπες βλάχα ρε;)
Ε, όχι δηλαδή να με εκδικείται ΚΑΙ το παιχνίδι. Που 4 στα 5 θα μου βγούνε ονόματα!!!
Άντε να πασάρω κι εγώ, να σου φύγει η κάψα για να κυκλοφορήσεις δίσκο. Καλύτερα να κυκλοφορήσεις τη γάτα σου βόλτα, να πάρει κι αέρα ο ποπός της.

Για παίξτε: vvampirellaa, Συβίλλα, Όναρ, Βάσκεζ, Νεράιδα της Βροχής, Δηιάνειρα.
Α, οι δε κανόνες:
Πάμε στο Wikipedia, πατάμε μια φορά στην επιλογή random article, αριστερά, κι αυτό είναι το όνομα του γκρουπ. Άλλη μια κι αυτός είναι ο τίτλος του δίσκου. Άλλες… όσες, κι αυτά είναι τα tracks! Άντε, τα λέμε στο Billboard!