Archive for April 5th, 2008

Shhh…

April 5th, 2008

Θέλω να γουργουρίσεις μέσα μου.

Πάνω μου.

Παντού μου.

Ναι.

ΕΣΥ

Θέλω και να σε πονέσω. Όχι λιγάκι. Να σου ανοίξω βίαια τα πόδια, να σε αιφνιδιάσω. Γυναικείες κινήσεις. Ίσως. Να σε γυρίσω απότομα. Να ανασάνω πάνω στον κώλο σου. Να φτύσω μέσα σου.

Κι εκεί που εσύ θα περιμένεις να ρίξω τα μαλλιά μου πάνω σου σκύβοντας το κεφάλι, εγώ να ξαπλώσω, να σε κοιτάξω μισοκλείνοντας τα μάτια και να βυθίσω το δικό σου κεφάλι πάνω μου. Στα σημεία μου!

Θέλω να σε γεμίσω νυχιές. Την πλάτη σου και τους μύες στα μπράτσα σου. Να σε χαστουκίσω με τα δάχτυλα και τη γλώσσα μου.

Να χαϊδέψω όσο πιο απαλά γίνεται τις γάμπες και τα πέλματά σου μέχρι να γαργαληθείς. Κι όπως θα με κοιτάς με απορία για το ακατάλληλο της ώρας που βρήκα να σε κάνω να σκάσεις στα γέλια, να καθίσω φαρδιά-πλατιά πάνω σου, όπως σήμερα το πρωί. Να κάτσω πάνω σου, μέσα σου, αλλά ανάποδα. Να μη σε κοιτάζω. Μα να σου δίνω τη γραμμή της πλάτης και των μαλλιών μου, στο πρόσωπό σου. Κι εσύ να παραμερίζεις λαίμαργα το ύφασμα του στρινγκ… Κι εγώ απλώς να φαντάζομαι πού κοιτάς! Τι ακριβώς κάνουν τα χέρια σου εκεί μέσα, εκεί κάτω και πόσο θες να…

~

Πάω ν’ανάψω το θερμοσίφωνα

Πηγή εικόνας: www.amelkovich.com

Κοίτα τον υγρό ήχο που πέφτει

April 5th, 2008

1, 2, 3, 5, 21, 79, 83, χίλιες

στάλες γεννημένες, αγουροξυπνημένες, τσαντισμένες, αποφασισμένες.

Γιατί κατεβαίνουν; Για να εκδικηθούν, για να δουν, να σαλέψουν στη γη, διαφορετικά;

Γιατί ορμούν; Για να πιάσουν ψυχές, για να κλέψουν ρινίσματα οξυγόνου, καθαρού, για να πιάσουν καλή θέση;

Πέφτουν από τον ουρανό. Καταλήγουν στο υπόγειο. Και τελικά πεθαίνουν γήινα. Κι όμως. Το κάνουν το ταξίδι. Δε δειλιάζουν.

Σα τρενάκι του τρόμου, σα rollercoaster επαναλαμβανόμενης αδρεναλίνης, σαν ένα ατελείωτο λάστιχο ποτίσματος, σαν ξεχασμένος φάκελος, κουτί, μενταγιόν.

Δώσε ενός λεπτού άχρωμο παρών στο παρόν. Το υγρό, το αυθόρμητο, το μανιασμένο. Σίγασε για ελάχιστα, σβήσε ό,τι έχεις, ό,τι προκαλεί, ό,τι κλέβει ήχο. Κι άκουσε το έξω, το ουράνιο, το μαγικό, το απελευθερωμένο.

Και για λίγο, ονειρέψου πως κλέβεις την ορμή του. Και την κάνεις ό,τι θες. Τι θα έκανες αν ήσουν βροχή;

Που θα κατέληγες; Που θα ταξίδευες; Ποιον θα κατάβρεχες; Και σε ποια χείλη πάνω θα κούρνιαζες;

Πηγή είκονας: hudsonphotos.blogspot.com