Archive for April 8th, 2008

Από 40 κύματα!

April 8th, 2008

Ο Lockheart μου πάσαρε ένα σεντόνι… μούρλια. Σαράντα ολόκληρες ερωτήσεις ό,τι πρέπει. Τι είπα για το προηγούμενο παιχνίδι; Ότι ήταν ανάκριση. Τι είναι 19 χαστούκια μπροστά σε 40. Ε?! Λες και το ‘ξερα. Εμμένω όμως: εμένα οι ερωτήσεις μ’αρέσουν. Τρελαίνομαι για την ακρίβεια. Μην το ξεφτιλίσουμε όμως τελείως παιδιά, ok; Για να δούμε τι με ρωτάς εσύ.

1. Όνομα: Δαίμων
2. Γενέθλια: Πρωτομαγιά. Στην κόλαση δεν έχουμε έτη. Αλλιώς ο χρόνος θα κυλούσε δυσβάσταχτα αργά… (να λείπουν τα σχόλια)
3. Ζώδιο: Ταύρος, τι άλλο;
4. Χρώμα μαλλιών: Καστανόξανθα
5. Χρώμα ματιών: Πράσινα!
6. Έχεις ερωτευτεί ποτέ; Ω ναι!
7. Αγαπημένα είδη μουσικής: Κλασική, κέλτικα, jazz, blues, metal, rock, electro, trance, gothic.
8. Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Τεν-Τεν!
9. Ποιος φίλος/φίλη σου μένει πιο μακριά? Η Terry στον Καναδά
10. Πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις ξυπνήσεις: Υπάρχω!
11. Κάτι που έχεις πάντα μαζί σου και δεν το αποχωρίζεσαι: Τα δύο δαχτυλίδια που φοράω σε αντίχειρα και δείκτη στο δεξί χέρι, κραγιόνι και την ψυχή μου. Όλα αυτά μαζί, ναι : )
12. Τί έχεις στον τοίχο σου? Τη γύμνια του. Ποτέ δε μου άρεσαν οι πίνακες ή τα πόστερ. Κάποτε όμως, πού θα μου πάει, στο δικό μου σπίτι, θα βάψω όλους τους τοίχους αναλόγως με τα δωμάτια. Το έχω ήδη σκεφτεί. Η κρεβατοκάμαρα θα είναι μπλε σκούρα, στο χρώμα του βυθού. Η κουζίνα κροκί. Το μπάνιο καταπράσινο. Το σαλόνι μοβ και το γραφείο πορτοκαλί. Πως σου φαίνεται;
13. Τι έχεις κάτω απ’ το κρεβάτι σου? Τα παιχνίδια μου : )
14. Αν ήσουν μόνος/η στο σπίτι και άκουγες ένα βάζο να σπάει τι θα έκανες? Θα ήμουν σίγουρη ότι κάτι έκανε ΠΑΛΙ το Ματάκι… Και αμέσως θα απευθυνόμουν στον άντρα: «Αγάπη…».
15. Αγαπημένος αριθμός: 3
16. Αγαπημένο όνομα: Σελήνη, Ορφέας, Χλόη, Απόλλωνας.
17. Τα χόμπι σου: Έχω απόλυτη ανάγκη τη Μουσική, την Ταχύτητα, τη Σκέψη, το sex, τον Αέρα, την αγκαλιά, τα χάδια. Από κει και πέρα, γουστάρω τα ξενύχτια (it shows, hah?), το σκοτάδι, το κρασί, τις μηχανές, το θέατρο, το χορό, το χοροθέατρο, τη φωτογραφία, τις συζητήσεις, τα ταξίδια, τους άντρες, τα γλυκά.
18. Πού θα ήθελες να ήσουν τώρα? Σ’ένα βουνό, έξω από ένα ξύλινο καταφύγιο με σοφίτα, αγκαλιά με τον άντρα, να κοιτάζουμε κάτω και πέρα τη θάλασσα και τον άπειρο ορίζοντα. Να φυσά και να μ’έχει αγκαλιάσει από πίσω.
19. Μια ευχή για το μέλλον: Ευτυχία.
20. Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο χρόνο και να γυρίσεις πίσω, σε ποια εποχή θα πήγαινες? Στο Μεσαίωνα και στην εποχή της jazz.
21. Φωτιά! Πάρε κάτι μαζί σου: Που να φας τη γλώσσα σου! Το μεγάλο πορτοφόλι με όλα τα χαρτιά μου: μηχανής, ταυτότητα, άδεια κλπ..
22. Αγαπημένο λουλούδι: Μπλε ρόδο και τελικά, και ορχιδέα.
23. Αγαπημένη σειρά: CSI, House MD, Murder she wrote…
24. Αγαπημένη ταινία: Πίτερ Παν!
25. Αγαπημένο τραγούδι: “Cry me a river” Ella Fitzgerald, “Age of love” The age of love, “Piano in the dark” Brenda Russell, “It’s the fear” Within Temptation, “Valentine” και “China in your hand” T’PAU, “Outlaw blues” Pat Benatar, “Deep” Anathema, “Oceans of time” Axel Rudi Pell, “Don’t know what you got til it’s gone” Cinderella κι άλλα τόσα.
26. Aγαπημένο βιβλίο: «Ο στρατηγός μες το λαβύρινθό του» και «Δώδεκα διηγήματα περιπλανώμενα» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
27. Αγαπημένο ζώο: Γάτα, πούμα.
28. Αγαπημένο ρούχο: Φανελάκια και σουτιέν.
29. Αγαπημένος καλλιτέχνης/ιδα: Άντζελα Μπάσετ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Όλια Λαζαρίδου, Πίτερ Ουστίνοφ…
30. Αγαπημένο χρώμα: Πράσινο, μπλε, πετρόλ
31. Αγαπημένο φαγητό: Pizza, πατάτες τηγανιτές, Mexican food
32. Με ποιον χαρακτήρα cartoon ταυτίζεσαι: Τώρα εδώ γιατί δυσκολεύομαι;
33. Κακή συνήθεια: Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο το κάπνισμα, πλέον… το ότι πίνω να πω; Ότι ξενυχτάω; Ότι βρίζω; Λέω πολλές για να ‘μαι μέσα! Ο άντρας θα έλεγε τα νεύρα μου, ντε φάκτο: )
34. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που σου αρέσει: Αντίληψη, φαντασία, μουσικότητα, το ότι ψάχνομαι και πειραματίζομαι σα μικρό παιδί.
35. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου που δεν σου αρέσει: Η οκνηρία και η αυτοκαταστροφή μου. Ορίστε το είπα!
36. Συνηθισμένη ατάκα: Ρε πούστη μου…
37. Δουλειά που θα ήθελες να κάνεις: Μουσικός έγινα. Ονειρεύτηκα να «γίνω» τραγουδίστρια αλλά δεν έφυγα ποτέ, όταν μου δόθηκαν 2 ευκαιρίες. Οπότε, αυτή είναι και η κατάρα μου.
38. Μεγαλύτερος φόβος: Φοβάμαι τα φίδια, αλλά δεν έχω φοβία με αυτά.
39. Η καλύτερη pizza: Margharita εννοείται.
40. Πιστεύεις ότι τα κατοικίδια ζώα είναι…: Συντροφιά αλλά και διαστροφή στη φύση τους: πάω στοίχημα ότι το Ματάκι θα ήθελε τώρα να είναι έξω και να κυνηγάει ποντίκια και πουλιά, από το να κάθεται κουλουριασμένη στα πόδια μου! Είναι μικρή ακόμη, θα μάθει!

Καλώ τόσο μαζοχιστικά κι όμως με μεγάλη περιέργεια να περάσουν κι αυτοί από 40 κύματα, τους: Μαλινάκι, Τρελή κι αλλοπαρμένη, Vassia, roadartist, πριγκιπέσσα, Χάρη και Κωστή.