Archive for June 26th, 2008

Σε πλήρη αχρηστία

June 26th, 2008

Το Μαλινάκι είχε δεν είχε, με έχωσε πάλι. Μου ζήτησε να διαλέξω 10 συν 1 πράγματα που με αφορούν και, είναι μεν άχρηστα, αλλά για κάποιο λόγο θέλει να τα αποτυπώσω. Δεν το πιάνω το νόημα όλου αυτού, αλλά καμιά φορά δεν υπάρχει και λόγος να το «πιάσω». Και είναι γνωστό πως μ’αρέσει να παίζω!

(Όπως τόσο εύγλωττα μου έχεις τονίσει, φίλη, «καμιά φορά δεν τα πιάνω»! Τώρα το αν δεν πιάνω τη γεύση του ποτηριού, επειδή αυτή είναι νερωμένη ή επειδή εγώ έχω πιει κάτι άλλο πρωτύτερα, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Ουφ, πάει ΚΑΙ αυτό. Ήθελα να στο πω, γι’αυτό και το έβαλα σε παρένθεση. Πάρε ένα φιλί τώρα.).

Mmm, 10 + 1 ε; Και να ‘ναι και άχρηστα…

Βάζω το χέρι στο σκουφί και τραβάω το πρώτο ->

10. Μ’αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ το αριστερό μου χέρι. Χωρίς να είμαι αριστερόχειρ, γουστάρω να ξεκλειδώνω π.χ. την εξώπορτα με το αριστερό ή να πίνω το κρασί που λέγαμε παραπάνω με αυτό το χέρι! Go figure.

9. Δεν πειράζω το μαλλί μου. Δεν πειραματίζομαι, ούτε το βάφω. Όσο για πιστολάκι, μόνο αν πάω κομμωτήριο, μία στις τόσες δηλαδή.

8. Πολύ-πολύ παλιά, στο δημοτικό, έτρωγα τα νύχια μου. Μια ωραία μέρα, απλώς σιχάθηκα το θέαμα και το ‘κοψα.

7. Την πρώτη φορά που αποφάσισα, νυχτιάτικα κιόλας, να καβαλήσω παπάκι στην πόλη -χωρίς δίπλωμα φυσικά-, με έγραψε ένας… Τη γνώμη μου για τους μπάτσους, την ξέρετε θαρρώ, αλλά δεν προκύπτει μόνο από αυτή την «επαφή».

6. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ικανή να κάνω σχέση που να κρατήσει για πολύ. Το βαραίνω λιγουλάκι το πράγμα, αλλά θεωρώ ότι είναι άχρηστη πληροφορία. Λέει μεν κάτι για μένα, αλλά την ανατροπή μου την έκανα. ΤΣΑ!

5. Τελείως ανώμαλα κι ενώ οι περισσότεροι καβαλάρηδες δίτροχων κατεβάζουν το δεξί –φυσικά!- πόδι όταν σταματάνε, μια και οι ταχύτητες είναι στο αριστερό, ε, εγώ το αριστερό κατεβάζω! lol

4. Όταν ντύνομαι, βάζω πρώτα το βρακάκι μου και μετά το σουτιέν.

3. Για να αποφασίσω να φάω, ακόμη κι αν σκυλοπεινάω, πρέπει οπωσδήποτε να έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου. Αγχώνομαι και μόνο στην ιδέα ότι μέσα σε 5 λεπτά πρέπει να «καταβροχθίσω» το φαγητό μου. Ακόμη κι αν πρόκειται απλώς για ένα sandwich.

2. Και για να κλέψω, να πω επίσης, ότι τρώω βαρετά αργά! Θέλω τουλάχιστον 40 λεπτά στην καθισιά μου. Τι να κάνω, μασάω αργά. Ανέκαθεν. Πολύυυυυ αργά.

1. Ως συνοδηγός σε μηχανή, ανεβαίνω πάντα και αποκλειστικά από την αριστερή μεριά!!!

Αχρηστίες τέλος, όπως κι ένα ακόμη σεντόνι πήρε τέλος! Για πετάξτε μου τα αποφάγια σας τώρα: πριγκιπέσσα, Kalynama, μαγεία, Κωνσταντίνος και Βάσκες. Και… last but not least την roadartist!

Πηγή εικόνας: theyikes.deviantart.com