Archive for July 26th, 2008

Το μπουκάλι με τις ευχές

July 26th, 2008

Μου πέταξες με φόρα ένα μπουκάλι κι εγώ σου κάκιωσα. Αλλά όταν κοίταξα καλύτερα, είδα πως τούτο το γυάλινο δοχείο δεν ήταν σαν όλα τα άλλα. Μα μαγικό, με κρυμμένες ευχές μέσα του. Και πολύ σ’ευχαριστώ γι’αυτό, Μαλινάκι.Παιχνίδι λοιπόν, μετά από πολύ καιρό. Πάνω που σκεφτόμουν να ποστάρω κι εγώ ένα. It’s been a while.

Οι οδηγίες, σύντομες κι απόλυτα κατανοητές. Κι ευχάριστες, να προσθέσω.

Σου πέφτει κατακούτελα ένα μπουκάλι με το τζίνι μέσα. Φυσικά δε θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα. Θα το τρίψεις, θα το τρίψεις… Όχι το πιπέρι, το στόμιο!!!

Και το πλάσμα θα σου εκπληρώσει 3 ευχές. Μία θα πρέπει να είναι για τον εαυτούλη σου. Μία για κάποιον άλλο. Και μία για τον εχθρό σου. Εμ, πάντα δεν υπάρχει μια παγίδα;

Κάτσε να στροβιλιστώ γύρω από τις αποχρώσεις του μυαλού μου. Να καθίσω πάνω σε ένα νούφαρο, ποταμίσιο. Και να τεντώσω τα μάτια μου, καλά-καλά.

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…

ΕΥΧΟΜΑΙ

~Να είμαι πάντα ευτυχισμένη

*Να είσαι πάντοτε δυνατός (κι ερωτευμένος μαζί μου.αλλά αν τις θεωρείς δύο ευχές, τότε πραγματοποίησε μόνο το πρώτο σκέλος)

=Απλώς να… σου κάνουν ό,τι κάνεις!

Δίνω μία στο μπουκάλι κι αυτό ρολάρει παρακάτω. Και που πάει; Στην Πενθεσίλεια,την Dreamerland, τον Johnny boy (αν έχεις μέσο εκεί που είσαι), τη Μολυβούπολη (θα σε κάνω spank που εξαφανίστηκες -καλά έκανες!), τον Βάσκες και το αγγελάκι (long time no see, mein aengel).

Πηγή εικόνων: www.deviantart.com