Archive for July 4th, 2009

Χρόνια πολλά – Το 20ό κλειδί

July 4th, 2009

Μ’αρέσει να είμαι με αυτό τον άνθρωπο. Δε λέω. Θα άλλαζα την ακτινοβολία κάποιων στιγμών. Ή θα άλλαζα ακόμη και αυτές. Τις ίδιες τις στιγμές. Αλλά ποτέ την παρουσία αυτού του ανθρώπου στη ζωή μου. Στη ζωή μας.

Ήμασταν ξαπλωμένοι το μεσημεράκι. Γυμνοί, κάτω από το παράθυρο, τις ριγέ, κοντές κουρτίνες και το λουλουδάκι που είναι ζωγραφισμένο στον γλόμπο του δωματίου. Μοναδική στιγμή! Κολλημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο ένας δίπλα στον χτύπο, στη σκέψη, στην καύλα, στην ικανοποίηση του άλλου.

Βουβοί μα χαμογελαστοί. Με ένα χαζό ύφος και οι δύο. Σχεδόν υπνωτισμένο. Υπναλέο.

Και λέω, πως γύρω από το σύμπαν των σκέψεών σου πρέπει να ψάρεψες πολλές. Εκείνη τη στιγμή. Τη δική μας, βωβή στιγμή. Κι εγώ, μάζεψα σκέψεις πολλές. Βωβές. Και σκέφτομαι. Ενώ εκείνη η στιγμή ήταν σιωπηρή και οι δυο μας θα μπορούσαμε να σκεφτόμαστε χιλιάδες άσχετα πράγματα με το «τότε», εντούτοις αυτή η στιγμή ήταν η δική μας, κοινή, μαγική στιγμή. Παράξενο…

Blog + O- sfaira, το κέρδισες και το 20ό κλειδί σου. Αλήθεια, όταν κοντεύεις να κλείσεις 2 χρόνια στον ιντερνετικό πλανήτη, τι θα πει; Ότι έχεις αρχίσει να ξεμωραίνεσαι ή πως… καλά πας?!

Πηγή εικόνας: r3ality66.deviantart.com