Dreamer (σε 4…)

April 27th, 2009

Ζουζούνισα σήμερα παρέα με δυο μέλισσες.

Σεργιάνισα στο Μοναστηράκι. Διάλεξα οργανικά ρούχα, από μετάξι και βαμβάκι. Χάνδρες και λεπτεπίλεπτες πεταλούδες για να κοσμήσουν την ηχώ κάτω από τα αυτάκια μου.

Τσίμπησα πιτούλα και τυροκαυτερή και ήπια τσικουδιά. Και μετά… λιάστηκα κάτω από τη σκιά των σύννεφων με παγωμένη κουβεντούλα και θυμό. Μέχρι που πάγωσαν κι οι πόροι μου και κρύφτηκα στο τρένο, στο δρόμο του γυρισμού.

Όμορφη η χαμηλή πτήση αν και το μονοπάτι είχε πολλές λακούβες. Άλλες για κουτσό κι άλλες για προσπέρασμα!

Τι λέμε; Α, 4 και σήμερα.

Γιούπι για-για.

Ευχή για Μένα:

Την απόλυτη ευτυχία. Σε άπειρες, ευχάριστες γεύσεις. Όσο δάκρυ χρειαστεί. Για να ανέβει το ασανσέρ και να σβήσει το άπειρο, που μόνο καθυστερεί και θολώνει, στέκει και περιμένει. Την ευτυχία. Στο σχήμα του σώματός μου. Για να χωρέσω και να είμαι άνετα και να την καταλάβω!

(αυτό Μου εύχομαι)

Πηγή εικόνας: fotojenn.deviantart.com

2 Responses to “Dreamer (σε 4…)”

  1. Μάνια Σ.on 27 Apr 2009 at 11:51

    Είπα για τα αστεράκια και τον φεγγίτη… ήρεμη… προσπάθησα να κατανοήσω το θυμό.. ατσαλα να τον κοιμήσω! αν δεν τα κατάφερα αρκεί η προσπάθεια… :)

  2. demonon 27 Apr 2009 at 20:26

    Μου μίλησες για τα “γρήγορα” νέα σου, ενθουσιάστηκα με αυτά και ξέχασα τους λεκέδες, που ούτως ή άλλως δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μα πώς να θυμώσω μαζί σου χαζό; Σε συμπαθώ από τότε που σε γνώρισα κι ακόμη κι αν επέμενες σε κάτι, χωρίς να καταλάβω ποτέ γιατί το κάνεις αυτό, έχεις αυτόν το σύμμαχο. Εκτός φυσικά του ότι είσαι θεά, έτσι; μπδδδ

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply