Μαστουρωμένη από τα λάθη…

June 27th, 2009

(Πηγή εικόνας: negativefeedback.deviantart.com)

~

Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν έναν άνθρωπο. Να τον κοιτάξουν και να κοιταχτούν. Να φιλήσουν. Να ζήσουν. Να δώσουν. Να μοιραστούν. Να πουν επιτέλους. Να αφήσουν. Να κάνουν μαζί.

Εγώ ποτέ δεν το ένιωσα αυτό. Το σκέφτηκα σαν προοπτική, αλλά ποτέ σαν καρδιοχτύπι. Και ποτέ δεν το ζύγισα, δεν το θυσίασα, δεν το προσκάλεσα. Κι αν το προσκάλεσα, δεν κράτησα την πόρτα μου κλειστή!

Όχι, την άνοιξα. Διάπλατα. Της κόλλησα άπειρα sticker να δείχνουν την έξοδο. Και το ήξερα. Και το ήθελα. Ήταν η ισορροπία μου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ξέρεις, να πονέσεις κάποιον. Όχι κάποιον. Αυτόν. Τον άνθρωπό σου. Αυτόν που έχεις προσκαλέσει και κλειδώσει στο χώρο και στο χρόνο σου. Αυτόν στον οποίο έχεις δώσει τις στιγμές και τη δυστυχία σου, τα ψέματα, τις φοβίες, τις ντροπές και τα θέλω σου. Πολλοί τρόποι…

Υπάρχουν και τα σαλιγκάρια. Βλέπεις το μισό τους. Το άλλο μισό είναι από κάτω. Γλείφει τη διαδρομή. Και περιμένει. Σου κρύβεται. Δε σου δίνεται. Παίζει.

Πηγαίνω βόλτα. Το μυαλό μου. Το κρατώ. Πάντοτε θα το κρατώ. Ελεύθερο. Μαστουρωμένο από οξυγόνο. Από φαντασία. Από μένα. Πάντοτε θα το φυσάω όλο και πιο ψηλά. Κάποτε, κάποιος με ρώτησε τι αγαπώ πιο πολύ: εκείνον ή τη μουσική. Λάθος ερώτηση!

~

Πηγή εικόνας: niclake13.deviantart.com

6 Responses to “Μαστουρωμένη από τα λάθη…”

  1. Τζιναon 27 Jun 2009 at 18:29

    “μαστουρωμένο από οξυγόνο”… (μ’άρεσε!) :)

  2. Μάνοςon 27 Jun 2009 at 19:04

    Ερώτηση κι αυτή που σου κάνανε…

  3. demonon 28 Jun 2009 at 15:31

    Mmm… ναι.

  4. trelofantasmenion 01 Jul 2009 at 09:52

    Ήταν πράγματι λάθος η ερώτηση?

    Δεν υπάρχουν ( κατα την γνώμη μου) ούτε χαζές , ούτε λάθος ερωτήσεις…μόνο απαντήσεις!

    Σε αυτή την ερώτηση ….δεν ξέρουμε την απάντηση. Ισως και να μην υπάρχει.

    Ίσως είναι δύσκολο ή αδύνατον να απαντηθεί.

    Ευχομαι όμως εσύ να είσαι καλά.

  5. demonon 01 Jul 2009 at 15:52

    Δεν είναι θέμα λάθος ερώτησης, τρελή κι αλλοπαρμένη μου. Ήταν αλλόκοτη ερώτηση, αλλόκοτη σύγκριση, αλλόκοτη “ζήλεια”. Εγώ είμαι καλά. Συνήθως. Κι άλλοτε πάλι δεν είμαι. Αλλά, ακόμη κι όταν δεν είμαι, είμαι ok με αυτό! Εσύ?

  6. demonon 02 Jul 2009 at 18:19

    Ναι, Νιόβη μου. Μιλάμε για τρελή μαστούρα! λολ Μόλις είδα και τις αλλαγές που έκανες στο δικό σου ιντερνετικό σπιτικό. Απλώς εγκρίνω.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply