Χρόνια πολλά – Το 20ό κλειδί

demon July 4th, 2009

Μ’αρέσει να είμαι με αυτό τον άνθρωπο. Δε λέω. Θα άλλαζα την ακτινοβολία κάποιων στιγμών. Ή θα άλλαζα ακόμη και αυτές. Τις ίδιες τις στιγμές. Αλλά ποτέ την παρουσία αυτού του ανθρώπου στη ζωή μου. Στη ζωή μας.

Ήμασταν ξαπλωμένοι το μεσημεράκι. Γυμνοί, κάτω από το παράθυρο, τις ριγέ, κοντές κουρτίνες και το λουλουδάκι που είναι ζωγραφισμένο στον γλόμπο του δωματίου. Μοναδική στιγμή! Κολλημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο ένας δίπλα στον χτύπο, στη σκέψη, στην καύλα, στην ικανοποίηση του άλλου.

Βουβοί μα χαμογελαστοί. Με ένα χαζό ύφος και οι δύο. Σχεδόν υπνωτισμένο. Υπναλέο.

Και λέω, πως γύρω από το σύμπαν των σκέψεών σου πρέπει να ψάρεψες πολλές. Εκείνη τη στιγμή. Τη δική μας, βωβή στιγμή. Κι εγώ, μάζεψα σκέψεις πολλές. Βωβές. Και σκέφτομαι. Ενώ εκείνη η στιγμή ήταν σιωπηρή και οι δυο μας θα μπορούσαμε να σκεφτόμαστε χιλιάδες άσχετα πράγματα με το «τότε», εντούτοις αυτή η στιγμή ήταν η δική μας, κοινή, μαγική στιγμή. Παράξενο…

Blog + O- sfaira, το κέρδισες και το 20ό κλειδί σου. Αλήθεια, όταν κοντεύεις να κλείσεις 2 χρόνια στον ιντερνετικό πλανήτη, τι θα πει; Ότι έχεις αρχίσει να ξεμωραίνεσαι ή πως… καλά πας?!

Πηγή εικόνας: r3ality66.deviantart.com

6 Responses to “Χρόνια πολλά – Το 20ό κλειδί”

  1. princesson 05 Jul 2009 at 03:58

    Μαζευε στιγμες. Αυτες ειναι κλωστες. Οχι αλυσιδες. Κλωστες. Για ραψιμο μονο.

  2. demonon 05 Jul 2009 at 21:18

    Και τις αλυσίδες που βρίσκονται στο τέλος της κλωστής; Να τις φυσάω μανούλα?

  3. Κώσταςon 06 Jul 2009 at 23:31

    Καλησπέρες Δαίμονα!!
    Καιρό έχω να σου γράψω στην blogoσφαιρά σου!!
    Λπίζω να είσαι καλά!!

  4. demonon 07 Jul 2009 at 01:50

    Που ‘σαι ρε Κωστή! Μου ‘λειψες παλιόπαιδο. Καλά είμαι… Ηλεκτρισμένη. Σαν την ατμόσφαιρα. Σε σκέφτομαι που και που. Πως πας εκεί πάνω που σκαρφάλωσες?

  5. Κώσταςon 07 Jul 2009 at 22:53

    Εδώ πάνω Δαίμονα φτυχώς ακόμη βρέχει και κάνει μια δροσιά και δεν μας λείπει ο…καλοκαίρης! Φτυχώς γιατί η άδεια αργεί πολύ…..

    Γιατί είσαι ηλεκτρισμένη?? Χαμογέλα!! Γράψτους όλους!!!
    Όταν ξαναματακατέβω στην πρωτεύουσα θα κανονίσω να βρεθούμε…
    Είμαι ψιλοαπαράδεκτος καθώς από την αρχή της χρονιάς ήρθα στα μέρη σου τουλάχιστο 4 φορές……

  6. demonon 07 Jul 2009 at 23:33

    Και σε μας έριξε καλοκαιρινές καταιγίδες, της στιγμής, της δροσιάς αλλά κυρίως της υγρασίας… Είμαι ηλεκτρισμένη γιατί είναι οι γύρω μου, γιατί είναι το μέσα μου. Ξέρω γω. Μωρέ, χαμογελάω. Που και που κάνω και κωλοτούμπες. Αλλά δε φτάνει.
    Υ.Γ. Δεν είσαι ψιλο. ΧΟΝΤΡΟ-απαράδεκτος είσαι. Ναι, να στείλεις μήνυμα. Να με γνωρίσεις επιτέλους! Άντε, άντε. Γεια μας.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply