ΘΕΛΩ SEX!

April 5th, 2010

Με τρελαίνει όλο αυτό. Κοιτάγματα, επιθυμίες, κενά και μετά… «θέλω» που δε θα εκπληρωθούν anytime soon. Τώρα μου έρχεται συνεχώς η ατάκα της μάνας στο μυαλό: «Ο άντρας μου θέλει και προσπαθεί όλη την ώρα, αλλά εγώ…». Τελικά όντως, οι άντρες θέλουν συνεχώς σεξ? Όντως?? Μπα…

Κάθομαι εδώ, ανάμεσα σε πιάτα γεμάτα χαρά και θύμισες, γεύσεις και υπολείμματα και δεν μπορώ να το φχαριστηθώ όλο αυτό για κάποιο λόγο.

ΘΕΛΩ SEX~ ΘΕΛΩ!

Θέλω απλώς να δακρύσω κάτω από την ομπρέλα του ήλιου και να σωθώ…

Πηγή εικόνας: d-e-v-i.deviantart.com

5 Responses to “ΘΕΛΩ SEX!”

  1. tzonakoson 07 Apr 2010 at 19:12

    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, εγω θέλω ολη την ώρα σίγουρα.
    Δεν ειναι κακό αυτό, απλά δεν συμβαίνει σε πολλούς και πολλές εχω καταλάβει. Ε ;

  2. demonon 09 Apr 2010 at 06:25

    Εμένα ρωτάς Johnny boy; Ε, τότε δε με έχεις καταλάβει διόλου… !!!

  3. tzonakoson 09 Apr 2010 at 11:01

    Εντάξει μπορεί όσα εχω καταλάβει να μην ειναι όλα σωστά.
    Την καλημέρα μου.

  4. demonon 09 Apr 2010 at 20:50

    Ε, όλο και κάτι έχεις καταλάβει όμως. Άλλωστε συμμετείχες κι εσύ σε κείνη τη βραδινή κραιπάλη, νο? Πώς να κάνεις chat μέσα σε ένα μπλογκ!!! λολ Τι βραδιά…

  5. tzonakoson 12 Apr 2010 at 14:27

    Χαχαχ … ναι προσπαθήσαμε να chatosexοblogιαστούμε μες τη νύχτα, τρέλα. Κατι εχω καταλάβει μεν αλλα ποτέ δεν βγάζω άμεσα και ξερά συμπεράσματα για κανέναν ουτε τον/την ταυτοποιώ με βάση κάποια γούστα του/της.
    Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, πχ του Τζονάκου του αρέσουν οι ψηλές άρα ειναι τάπας κομπλεξικός ή της demon της αρέσει το σεξ άρα ειναι μανιακή κιόλας ή ο τάδε ειναι δεξιός άρα ειναι παπάρας.
    Οπότε οτι κι αν εχω καταλάβει το κρατώ στα πλαίσια αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης, μιλάμε άλλωστε τόσο καιρό που λιγο πολυ ο ενας για τον άλλο εχουεμ καταλάβει μερικά πραγματάκια, άλλα ασήμαντα και άλλα ‘more than I need to know’ ή και πράγματα όπου συμφωνούμε και μας αρέσουν.
    Παλι πολλά ειπα, ηταν για να κρύψω το οτι θέλω σεξ :)
    Τα κατάφερα.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply