Γυμνή μπροστά σου

demon December 10th, 2007

Naked

Πηγή: galerieslunamoon.free.fr

Ήμουνα πάνω σου όλο το απόγευμα. Ασίγαστη ανάγκη. Αξέχαστη ικανοποίηση.

Πάνω στη μηχανή, πλαγιασμένοι και οι δυο, σχεδόν γλείφοντας την άσφαλτο στις στροφές του Καρέα. Περνώντας μέσα από τον αέρα, με τα κράνη σφιχτά στα κρανία. Η ζελατίνα κατεβασμένη και να ακούω σα μαστίγωμα καρδιάς, σα χτύπο δείκτη, σαν πάτημα τακουνιού τις στάλες. Μία-μία πάνω στα μάτια μου να σκάνε και να σχηματίζουν ακτίνες. Ρινίσματα από νερό και μετά κανονική βροχή. Με μήνη και απληστία να πέφτει πάνω στο δέρμα μου. Είχα μόλις βγάλει το κράνος και τα γάντια κι ετοιμαζόμασταν να περάσουμε την πόρτα.

Όσο ήμασταν με κόσμο, με φράσεις, μαχαιροπίρουνα και κρασί, αγγιζόμασταν κρυφά κάτω από το τραπέζι. Κοιταζόμασταν πονηρά και μιλάγαμε με τους μαγνήτες των επιθυμιών μας. Πλέκαμε τα δάχτυλα, ενώ θέλαμε να μπλέξουμε τις γλώσσες μας. Μπήγαμε τα νύχια μας στις παλάμες, ενώ θέλαμε να πονέσουμε ο ένας την ερεθισμένη, τραχειά επιφάνεια του άλλου.

Τα μυστικά μεγάλωναν όσο το στήθος μου δεν ένιωθε το δικό σου κι όσο τα μαλλιά μου δεν σέρνονταν πάνω στα πόδια σου, ανάμεσα στις κλειδώσεις σου. Και η υγρή πλάτη μου άφηνε την ηδονή να συσωρρεύεται στα λακάκια της μέσης.

Κι όταν έφτασε καλοδεχούμενη η νύχτα και γυρίσαμε στο σπίτι σου, δεν άντεξε το ένα κορμί τη θέα του άλλου. Μου πήρες το σακίδιο από τα χέρια και το πέταξες κάτω, μου έλυσες τα μαλλιά, με έγδυσες και με σήκωσες. Με κάθισες πάνω σου και μου ψιθύρισες με βία πόσο σου έλειψαν οι μυρωδιές και οι ήχοι μου.

~

4 Responses to “Γυμνή μπροστά σου”

  1. tzonakoson 10 Dec 2007 at 11:35

    Πωπω, τέλεια.
    Αυτο ειναι. Ενας έρωτας χωρίς περιορισμούς.
    Αυτες οι μυρωδιές ειναι μαγικες, ειναι μοναδικες.

    Πολυ όμορφο.

  2. adminon 10 Dec 2007 at 17:05

    Σ’ευχαριστώ Johnny boy. Είναι τέλεια που υπάρχει κάποιος με τον οποίο μπορώ να μοιραστώ τις αισθήσεις μου…

  3. tzonakoson 11 Dec 2007 at 00:18

    Θα ήταν τέλεια να το ζήσω ξανά αυτό.
    Ξέρω πώς είναι, θυμάμαι πώς ήταν, και μου χει λείψει.

  4. adminon 11 Dec 2007 at 01:00

    Τότε στο εύχομαι και θα συμβεί. Απλώς πρέπει να είσαι “σε φάση”!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply