Archive for June 4th, 2008

Χρόνια Πολλά – Το 7ο κλειδί

June 4th, 2008

Έκλεισα τα 7! Εφτά μήνες blogosfaira!!! Ω ναι. Το είχα ξεχάσει τελείως χτες πως σήμερα έχω επέτειο. Λες και το θυμόταν όμως το μυαλό μου, γι’αυτό και έκανα λόγο για ευχάριστα από σήμερα. Αυτό είναι. Να με εκπλήσσει ο ίδιος μου ο εαυτός. Για να μη βαριέμαι ποτέ… μαζί μου : )

Είναι η πρώτη φορά που με καλούν να παίξω σε παιχνίδι και καθυστερώ τόσο. Δεν ήμουν σε φάση bloggame: μόνο στα αληθινά δε λέω ποτέ όχι!

Επίσης είναι η πρώτη φορά που με καλούν δύο ιντερνετικοί φίλοι να παίξω το ίδιο παιχνίδι. Ο Κωστής και η Μαλίνα. Να είδες; Ψέμα είναι αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν κρατιέμαι…

Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλή στο να λέω ψέματα. Πειστική. Ίσως γι’αυτό και τα αποφεύγω. Οπωσδήποτε. Προτιμώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια που μαστιγώνει. Και ίσως επειδή την προτιμώ τόσο φανατικά, αυτό το διάστημα να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που τη μισούν (;).

Στα τέσσερα και γρήγορα λοιπόν! Πρέπει να γράψω 4 προτάσεις. Η μία μονάχα από αυτές θα καθρεφτίζει την αλήθεια. Οι υπόλοιπες 3 θα είναι μούσια. Τι να γράψω, τι να γράψω;

! Είμαι 1,70 μ., μελαχρινή με καταπράσινα μάτια.

# Είμαι 1,63 μ., με πράσινα μάτια και για 12 χρόνια δημοσιογραφούσα.

% Είμαι 1,60 μ., με καμπύλες αλλά τα μάτια μου είναι ψεύτικα: φοράω φακούς επαφής!!!

& Είμαι 1,65 μ., με καστανόξανθα μαλλιά και καπνίζω σαν τον πούστη.

Που ‘ντο, που ‘ντο το δαχτυλίδι… ;

Σκυτάλη και σειρά παίρνουν οι: Μανώλης, αγγελάκι, Βάσκες, νεραϊδόκοσμος.

Όσο για την αλήθεια, οσονούπω θα λάμψει!

Πηγή εικόνας: myfavoriteblue.blogspot.com