Archive for June 27th, 2008

Ουφ!

June 27th, 2008

Ναι, ναι, αυτό ακριβώς. Νομίζω πως θα εκραγώ. Λόγω θερμοκρασίας. Σιγά μην ανάψω κλιματιστικό. Δεν τα αντέχω. Και σίγουρα δεν αντέχω ούτε καν στην ιδέα, πως θα πρέπει να κλείσω όλα τα παράθυρα, για να δουλέψει αυτός ο διάολος.

Οπότε… κάθομαι κι ανασαίνω τον λίβα που έρχεται απέξω, πλένω ανά μισή ώρα τα χέρια μου και βρέχω πρόσωπο και ντεκολτέ, και πίνω όσο νερό αντέχουν τα πνευμόνια μου. Μπλιαχ. Σου ‘χω πει πως σιχαίνομαι τη γεύση του νερού; Όχι;

Χτες έκανα σκατά ύπνο. Sorry thrash, το ξέρω ότι σε ενοχλεί να βρίζω τόσο. Μου ξέφυγε.

Προχτές όμως έκανα μια παντέντα που με βοήθησε να κοιμηθώ πραγματικά μέχρι αργά. Έβρεξα μια πετσέτα και την έβαλα στην πλάτη μου αρχικά και μετά στο μέτωπο και το λαιμό μου. Έτσι, κατέβηκε η όλη μου θερμοκρασία και κατάφερα να απολαύσω μερικές ώρες χρήσιμου ύπνου.

Τώρα το κατά πόσο είναι υγιές να κοιμάσαι με υγρασία πάνω σου, αυτό δεν το ξέρω. Any tips?

Όσο για διάθεση, δεν είμαι σίγουρη. Μέχρι να αποφασίσω αν αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου είναι θέατρο ή ρεαλισμός κι αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και νόημα στο να είμαι θεατής και υποκριτής συνάμα… θα βράζω στο ζουμί μου!

Κι όσο έχουμε καλοκαίρι και ανακαλύπτω ψεύτικες λάμψεις πάνω στα πετράδια του προσώπου μου, θα λέω πως μ’αγαπώ. Εσύ δεν ξέρω τι κάνεις!

Πηγή εικόνας: salihguler.deviantart.com