Archive for July 25th, 2008

Το σπίτι μου είναι κάτω από τη ζωή

July 25th, 2008

Και μέσα σ’όλα στείρωσα και τις δυο γατούλες μου, που φτάσαν αισίως τους 10 μήνες ζωής or something.

Δευτέρα βράδυ είχα εγώ την εξαγωγή μου, Τρίτη πρωί είχαν αυτές χειρουργείο! Σ’ευχαριστώ ρε Ευούλα!

Τετάρτη πρωί τις παραλάβαμε (πακέτο) και ξεκινήσαμε το ντάντεμα, τα extra χάδια και την αντιβίωση (Augmentin), δις την ημέρα.

Έχω γίνει κινητό νοσοκομείο. Σαράβαλο σκέτο. Είχα το δόντι, τη μεγάλη απώλεια, έβγαλα κι έρπη, ψιλοκάηκα στο στέρνο ε, και τώρα, έχω γεμίσει και γρατζουνιές στα χέρια μου από τα γατιά. Που καθόλου δεν τους αρέσει το χειροπόδαρο «δέσιμο», το βίαιο άνοιγμα του στόματος και η εισαγωγή σύριγγας.

Οπότε… σιγά μη φύγουμε διήμερο/τριήμερο. Δεν το βλέπω.

Πάντως είχε πλάκα να σκέφτομαι τη διαμονή των γατιών στο κτηνιατρείο. Μου ‘λειψαν, ακόμη κι αν τις αποχωρίστηκα για μονάχα μια μέρα. Είχε πλάκα και να σκέφτομαι το διάλογο που θα είχαν με τις άλλες γάτες-ασθενείς.

«Γεια. Εσύ που μένεις; Εγώ Ηλιούπολη. Έχεις δυο γονείς ή έναν; Εγώ δύο! Το σπίτι σου είναι μεγάλο; Το δικό μου έχει τρεις πόρτες και είναι ένα δωματιάκι μόνο, όπου έχω την άμμο μου, το νερό, το φαγητό, το ονυχοδρόμιο και μερικά παιχνίδια. Α, έχω βρει και μια καινούργια απασχόληση, που όμως θυμώνει, νομίζω, τη μαμά και τον μπαμπά. Υπάρχουν καλώδια που βγαίνουν από τον τοίχο κι εμένα, μ’αρέσει να τα ξηλώνω! Αλλά όταν το ανακαλύπτουν οι γονείς μου αρχίζουν να με κυνηγάνε γύρω-γύρω. Φυσικά εγώ είμαι πιο γρήγορη. Αλλά στο τέλος, ε, με πιάνουν. Και υπάρχει και κάτι πάνω στις πόρτες, το οποίο ζουλάνε η μαμά και ο μπαμπάς κι ανοίγει η πόρτα. Τους έχω παρατηρήσει κι έτσι τώρα, μπορώ και το κάνω κι εγώ. Δίνω έναν πήδο, κάθομαι πάνω με τα χεράκια μου, κατεβαίνει αυτό κι ανοίγει η πόρτα! Ωραίο παιχνίδι. Δύσκολο λιγάκι. Και μετά, όταν μπαίνω στο χώρο των γονιών, το σαλόνι, έχουν ένα κουτί με κουμπάκια πάνω. Κι όταν τα πατάω ανάβει μια οθόνη. Κι έτσι μπορώ κι εγώ να κάτσω στον καναπέ και να δω εικόνες να κουνιούνται. Όταν ήμουν πιο μικρή, με ζάλιζε όλη αυτή η συγκίνηση, τώρα όμως έχει πλάκα»…

Καλό Σαββατοκύριακο guys…

Καρτουνίστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγή εικόνας: gabrielfam.deviantart.com

Υ.Γ. Αύριο δεν είναι το πάρτυ;