Archive for April 9th, 2009

Τα δυσάρεστα, δεν υπήρξαν ποτέ!

April 9th, 2009

Είχα γεμάτη μέρα. Και είναι τόσο δυνατό το συναίσθημα που με επισκέπτεται όταν συναντιέμαι με τα κορίτσια. Είπαμε να βρεθούμε για πίτσα και κουβεντούλα και τελικά διαμορφώθηκε ένα ακόμη απολαυστικό απογευματόβραδο με πολλά νέα, αρκετές συμβουλές, γυναικείες σκέψεις, σοφίες κι αγκαλιές.

Εμένα, τουλάχιστον, αυτή η προσέγγιση, μου είναι πολύτιμη. Με γυναίκες που μπορώ να μιλήσω άνετα, ανοιχτά, χωρίς να με κρίνουν, χωρίς απολύτως καμία διάθεση να με σχολιάσουν και χωρίς, κυρίως, ανταγωνισμούς, ζήλειες, γυναικεία γνωρίσματα!

Επέστρεψα νωρίς σπίτι. Ο άντρας είχε έτοιμο το θερμοσίφωνα κι εγώ θυμήθηκα και πάλι γιατί μου είναι πολύτιμος. Ευτυχώς η ψύξη του δεν ήταν αποτρεπτική! Βγήκαμε για περπάτημα αρκετά αργότερα κι όταν πια γδύθηκα και ξάπλαρα στον καναπέ, μου βγήκε η κούραση όλης της μέρας.

Μα εγώ δεν κουράστηκα σήμερα, σωστά; Έζησα όμως λίγο παραπάνω. Ραντεβού την Κυριακή guys. Μην ξεχαστείτε. Ραντεβού στο Μοναστηράκι. Ελπίζω η Μάνια-κη ξανθιά να μην αργήσει… πάλι! Κι ελπίζω κι εγώ, η βδομάδα τούτη να κλείσει όμορφα.

Πηγή εικόνας: 01-11-89.deviantart.com