Archive for January 15th, 2009

Είσαι ένα φασόλι!

January 15th, 2009

Έχω ανοίξει μια Μαντινεία Τσελεπού και προσπαθώ να αποφασίσω αν πρέπει να γελάσω τρανταχτά σαν παλιάτσος ή να τσιρίξω με τα σημερινά μας κατορθώματα. ΑΜΕ! Νούμερο γίναμε πάλι. Πρόζα!!!

Είχαμε και οι δύο επαγγελματικό ραντεβού κάπου στη Δάφνη. Ok μέχρι εδώ. Αρχή είναι ακόμα. Λόγω βροχής αποφασίσαμε να πάμε με μετρό. Σιχαινόμαστε τις μαζικές μεταφορές αλλά έπρεπε και να είμαστε ευπαρουσίαστοι σήμερα.

Μια και δυο σου ανέθεσα να το ψάξεις το θέμα. Πού είναι η επιχείρηση, σε ποια στάση θα κατεβούμε, να βρεις στο google τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε πεζοί κλπ.. Aha…

Μπαίνουμε στο μετρό και σε ρωτώ πού θα κατεβούμε. Μου λες ότι είναι το ίδιο πράγμα σύμφωνα με το google είτε κατεβούμε Νέο Κόσμο, είτε Αγ.Ιωάννη είτε Δάφνη. Εκεί άρχισε να διαφαίνεται το πράγμα. Τρεις στάσεις και είναι το ίδιο πράγμα ε?!

Το ρίχνεις στον κλήρο και κατεβαίνουμε Αγ. Ιωάννη. Γαμώ τους αγίους μου. Και τώρα; Και κυρίες και κύριοι τι κάνει το άτομο;

Ταράμμμμμμμμμ

Βγάζει από το μπουφάν το… GPS!!! Ω ναι. Έγινε και αυτό. Έλα όμως που δεν έβρισκε δορυφόρο, χάρτες και πλοηγούς με τόση συννεφιά! Για γέλια είμασταν.

Ξέρεις πού πάμε; Σε ρώτησα. Όχι. Ούτε την περιοχή? Ε, περίπου Δάφνη, Νέο Κόσμο… Άστο.

Ξεκινήσαμε με τα πόδια στα τελείως τυφλά. Πήραμε τηλέφωνο. Ούτε ο τυπάς ήξερε. Και κάπου εκεί είδα μπροστά μου την ανηφόρα που έλεγε η γκόμενα στο GPS να ανεβούμε. Να την ανεβείς εσύ ρε!

Τέλος.

Σε πρόσταξα να βρεις ταξί. Εγώ ανηφόρα έτσι δεν ανεβαίνω. Ήδη είχα αρχίσει να ανεβάζω θερμοκρασία σαν ψυγείο παλιού αυτοκινήτου.

Μπήκαμε στο ταξί και τι έγινε νομίζετε; Η γκόμενα του GPS ξαναβρήκε τη λαλιά της κι άρχισε να δίνει οδηγίες. Στον ταρίφα αυτή τη φορά. Τρελό γέλιο. Παράνοια σκέτη.

Στρίψτε αριστερά σε 20 μέτρα να μετρά εκείνη, αδιέξοδο να είναι ο δρόμος.

Κάποτε, αν μου έλεγες «άσε τη ζωή μου ήσυχη» θα σου έλεγα Πολύ Ευχαρίστως και θα καβαλούσα ξανά το συννεφάκι μου. Αυτό που με έφερε σε σένα. Ή εσένα σε μένα τελοσπάντων. Τώρα που μου είπες «άσε τη ζωή μου ήσυχη» είπα και πάλι Πολύ Ευχαρίστως. Και το σύννεφο έσπασε κι έγινε βροχή.

Πηγή εικόνας: tolagunestro.deviantart.com