Archive for November 21st, 2008

Μου το ΄κλεισε η πουτάνα!

November 21st, 2008

(Πηγή εικόνας: clanbase.ggl.com)

Thrash στο λέω προκαταβολικά. Μπορείς άνετα να μου βάλεις πιπέρι στο στόμα. Περαστικά ρεεε…

Πήγα Mall σήμερα. Ναι, ναι. Πέρασα κι από τον Κωτσόβολο. Μούφα το όλο πανηγύρι με τις εκπτώσεις και τις προσφορές. Μια φορά αποφάσισε κι αυτός να κάνει έκπτωση και τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να φτάσει τις τιμές των άλλων. Αφού το Hewlett Packard laptop ME την έκπτωση στην τιμή που το έχει και το E-shop χωρίς έκπτωση, βγαίνει! Μας δουλεύετε; Πάντως η καμπάνια που μαστίγωσε χτες το ραδιόφωνο, έπιασε. Φιλιππινέζες, μαυρούλες, κυρίες και κύριοι (κυρίες ως επί το πλείστον) γέμισαν τις κυλιόμενες του The Mall με σακούλες Κωτσόβολου, ανά χείρας…

Περαστικά σας.

Κάπου εκεί έκανα κι εγώ τη μαλακία μου. Με πλησιάζει μια κυρία. Μου ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ένα φυλλάδιο με κάτι συνταγές της πλάκας και μου λέει: αυτό είναι για σας. Κι εγώ ο μαλάκας, δεν πονηρεύτηκα διόλου. Ήμουν αλλού κι απλώς το πήρα. Και κάπως έτσι, το ίδιο μαλακισμένα, της έδωσα τα στοιχεία μου, μπας και βγάλει παραδάκι, εμφανίζοντας στα αφεντικά της πιο μεγάλη λίστα θυμάτων.

Ούτε 5 ώρες δεν πέρασαν… Χτύπησε το κινητούλι μου. Ναι, γεια σας, με λένε… κάτι σε …πΟΥΛΟυ, είμαι διαφημίστρια και σας παίρνω από τα New Day στη Νέα Ιωνία.

Θα μπορούσα να σου πω ότι έκανες λάθος και να το παίξω τρελή. Έκανα χαζομάρα κι έδωσα τα στοιχεία μου. Όχι ότι περιμένατε από εμένα, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, για να τα βρείτε, εσείς κι όλοι ΕΣΕΙΣ. Αλλά όχι, δε θέλω και κάτι από εσάς, ΕΓΩ.

Κι έτσι, πολύ ευγενικά, πριν αρχίσει το παραμύθι, της είπα: Δεν ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Εντάξει;

Τι έκανε η σκροφίτσα; Μου το ‘κλεισε κατάμουτρα. Ω ΝΑΙ! Ούτε καληνύχτα σας, ούτε συγνώμη για την ενόχληση, ούτε να μου τα πρήξει. Μου το ‘κλεισε η πουτάνα. Τόσο απλά.

Αν όλοι εκείνοι, στις υποτιθέμενες εισπρακτικές εταιρίες που έχουν μοναδικό σκοπό να βγάλουν την αγαμησιά τους επάνω μας, στις εταιρίες οποιουδήποτε τύπου μάρκετινγκ και σε οποιαδήποτε τηλεφωνική υπηρεσία πουλά, ενοχλεί, ψεύδεται, πιέζει, εκβιάζει, καταχράζεται, συνειδητοποιούσαν ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ανακαλύψουμε ποιοι είναι, θα εξαφανιζόντουσαν με ένα ΤΣΟΥΠ!

Κοίτα πίσω σου…………………………….

Πηγή εικόνας: www.ictshirts.com