Archive for March 25th, 2009

Να θυμηθώ να βγω από το λαβύρινθο!

March 25th, 2009

Αναρωτιέμαι, αν μπω στο λαβύρινθο της ακοής μου, θα ξαναβρώ το κέντρο βάρους μου?! Είναι ερώτηση κρίσεως. Έτσι, για να μη μας τρελάνουν τελείως οι γιατροί. Ου μπλέξεις! Φυσικά.

Λοιπόν, σήμερα διανύω την 6η μέρα ζαλάδας μου και ομολογώ πως είμαι θεαματικά καλύτερα. Δεν ξέρω εάν βοήθησαν τα χάπια που ξεκίνησα χτες. Συνδυασμός Vertigo-Vomex με Zantac, για να μην ερεθιστεί το στομάχι. Αν και, εκτός από τις έντονες ζαλάδες σε βαθμό… ανισορροπίας, δεν έχω απολύτως κανένα άλλο σύμπτωμα. Ούτε πόνο ούτε τίποτα.

Πήγα στον ορθοπεδικό προχτές. Δεν έχω αυχενικό. Μου είπε να πάρω καμιά δεκαριά μέρες αυτά τα χάπια κι ότι μπορεί να περάσει. Ίσως, λέει, είναι ίωση με μόνο σύμπτωμά της τον ίλιγγο. Αν επιμείνει να πάω οπωσδήποτε σε νευρολόγο. Τα νεύρα μου!

Χτες πήγα και σε οφθαλμίατρο. Έτσι. Για να αποκλείουμε σιγά-σιγά πράγματα. Το πράσινο μάτι μου λειτουργεί ακόμη άψογα. Να πάω σε ωριλά. Θα είναι λαβύρινθος.

Σήμερα ξύπνησα πολύ καλύτερα. Η ζαλάδα έχει μειωθεί σημαντικότατα. Αύριο θα πάω δουλειά. Και μεθαύριο πρέπει να αρχίσω να φροντίζω και πάλι τον εαυτό μου. Αρκετά του χαρίστηκα. Τον κανάκεψα. Τον πάχυνα. Τον πότισα. Τον κοίμισα. Καιρός να τον ξυπνήσω. Και να τον φιλήσω!

Πηγή: pacifier.deviantart.com