Archive for May 4th, 2008

Χρόνια Πολλά – Το 6ο κλειδί

May 4th, 2008

Τα ‘φτασα, τα ‘φτασα! Τα 6 κεράκια πάνω στο ιντερνετικό μου συννεφάκι. Τους καβάλησα τους 6 μήνες, σαν ένα στενό, υπάκουο κι όσο χρειάζεται νευρικό Bros-άκι.

Επέτειος, μετά από γενέθλια. Μετά από σκέψη, επιμονή και μια ανεμελιά. Αυτό αιστάνομαι όταν μπαίνω, κάθε μέρα, στην μπλογκόσφαιρά μου. Την ανεμελιά ότι αδειάζω ό,τι φορτώνει τους φακούς της καθημερινότητάς μου, εδώ μέσα. Εδώ πάνω. Εδώ κάτω. Σε μια κόλλα χαρτί. Σε μια οθόνη. Σε φίλους και εχθρούς. Σε αγνώστους. Σε ανθρώπους που ίσως γνωρίσω. Σε εκείνους που ίσως ξέρω, αλλά δεν το ξέρω πως τους ξέρω. Σε κείνους που δε θα δω ποτέ. Σε άλλους που ίσως και να με διαβάζουν φανατικά (?), αλλά να κρύβονται. Γιατί να βγουν στο ξέφωτο άλλωστε;

Τα έκανα λοιπόν εγώ τα 6 βηματάκια στο διαδίκτυο. Έφτασα στην καμάρα, τεντώθηκα στις μύτες κι άρπαξα το 6ο κλειδί.

Χρόνια πολλά blogosfaira. Πόσο θα πας; Πόσο θα μπουσουλήσεις; Πόσο θα με αφήσεις να ασελγώ με την πένα μου πάνω σου;

Για να δούμε…

Αν κάποιοι με εκτιμήσατε μέσα από τούτα εδώ τα κείμενα, σας ευχαριστώ. Αν κάποιοι με πλησιάσατε τόσο, ώστε και να θέλετε να με δείτε, να με γνωρίσετε από κοντά, τότε χαίρομαι διπλά.

Υ.Γ. Αν είστε άντρες, αφήστε παρακαλώ τα στοιχεία σας. Κατόπιν επεξεργασίας με το φάντασμά μου, θα επικοινωνήσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις ρε αδελφέ. Είπαμε. Κι αν το χάσω το κλειδί μου; Ποιος θα μου ανοίξει εμένα; Ε?!

Πηγή εικόνας: xouakina.blogspot.com