Το… καπάκι!

demon November 7th, 2007

Οι άντρες είναι σκύλοι και οι γυναίκες γάτες. Ή τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η… τουαλέτα μας. Δηλαδή γιατί εσύ όταν πηγαίνεις να κατουρήσεις αφήνεις μετά ΠΑΝΤΟΤΕ, γαμώτο, το καπάκι ανοιχτό; Επειδή δε σε νοιάζει να το κατεβάσεις ή επειδή την επόμενη φορά που θα πας δε θα χρειάζεται να κάνεις άσκοπες κινήσεις. Απίστευτο!

Ε, κάπως έτσι δεν κάνουν και τα σκυλιά; Ενώπιον όλων βρίσκουν το δενδράκι ή το τειχάκι της… προτίμησής τους

κι απλώς σηκώνουν το πόδι άχαρα και με θράσσος και ξαλαφρώνουν.

Από την άλλη, οι γυναίκες ακόμη και σε αυτό τον τομέα είναι πιο ντελικάτες. Δηλαδή, ντρέπονται, το σκέφτονται, σφίγγονται, ε και στο τέλος επισκέπτονται την τουαλέτα αλλά το καπάκι και θα το σηκώσουν και θα το κατεβάσουν οπσωδήποτε. Θέμα αισθητικής και λεπτότητας…

“Μα γιατί έχετε όλες οι γυναίκες κόλλημα με αυτό το πράμα;”.

Επειδή, πολύ απλά, στην τουαλέτα δεν πηγαίνουμε μόνο γι’αυτό το πράγμα. Πλένουμε τα δόντια μας, κάνουμε μπάνιο, χτενιζόμαστε, βάζουμε κρέμα. Γιατί πρέπει δηλαδή σώνει και καλά να κοιτάξω τη λεκάνη;;;

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πρόβλημα, ειλικρινά. Κανένα αγοράκι δεν το ενοχλεί, σιγά. Πας στην τουαλέτα και κάνεις ό,τι είναι να κάνεις. Δε χρειάζεται να κοιτάς τριγύρω!”.

Είστε ζώα… animals.

Μετά από κάτι τέτοιους χαριτωμένους διαλόγους, αναρωτιέμαι πως ο ίδιος άντρας που μου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, μπορεί να “δει” καταρχάς και να εκτιμήσει κατ’επέκταση, το όμορφο, όταν δεν τον ενοχλεί να βλέπει τη λεκάνη! Εκτός κι αν βλέπεις… πέρα από τη λεκάνη………….. πιο μακριά, πολύ πιο μακριά!!!

                                                                                                                                                                 cry

                                                                            Πηγή: www.dpreview.com/news/0303/AsyaSchween/800-ManOfMotley.jpg

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply