blog +Ο- σφαιρα
Ιντερνετική αναρχία… “Παίζουμε κρυφτούλι στο ταβάνι;”

November 23, 2007

Μαμ, κακά και νάνι! ή αλλιώς Κάνε με μπούλη!

Απαράδεκτο! Απλώς απαράδεκτο. Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα, να αρχίζεις να βρίζεις από το πουθενά και μετά να πέφτεις σε κατάθλιψη λεπτών. Κάτι σα μίνι χειμέρια νάρκη. Μετά από πολλούς μήνες έκατσα προχτές να δω τηλεόραση. Για τις διαφημίσεις που λατρεύω, αλλά και για τη σειρά “Heroes” στο Alter, που ο φίλος μου βάλθηκε να με κάνει φαν της. Ας είναι. Στο θέμα μας.

Πρώτο διάλειμμα, εννοείται μετά από πέντε λεπτά. Εμ, ερώτηση κρίσεως πρώτα: Χριστούγεννα πότε ακριβώς έχουμε; Εννοώ σε ένα μήνα ή μήπως νωρίτερα κι έχασα τις μέρες πάλι;

Οι αμιγώς ροζ ρεκλάμες ήταν όλες στο ίδιο μοτίβο: μωρά να κλαίνε, να τα κάνουν πάνω τους, κούκλες που μπορείς να τις χτενίσεις και να τις ντύσεις, πρόσωπα που μπορείς να τα μακιγιάρεις, κουζίνες-μικρογραφίες κανονικών πάνω στις οποίες μπορείς να πειραματιστείς για να γίνεις η μελλοντική κυρία Βέφα μας.  Και γιατί παρακαλώ ένα παιδί 5 ετών να θέλει να μάθει πώς αλλάζουν πάνα!!! Ε;;; Ή γιατί να θέλει να το παίξει μάνα σε ένα μωρό όταν το ίδιο είναι μωρό;

Απίστευτο! Δηλαδή να σπείρουμε από αυτή την ηλικία στα κοριτσάκια τον ιό της όμορφης γκόμενας, που είναι όμως και νοικοκυρά αλλά και μάνα. ΦΥΣΙΚΑ.

Όσο για τα αγοράκια των 5; Η φετινή collection προτείνει φωσφορίζοντα σπαθιά αλά Jedi, 4×4 που περνάνε πάνω από τα πάντα, πίστες στις οποίες τα αυτοκινητάκια έχουν πάρει φωτιά, αλλά και μάσκες που κρύβουν ένα wakie-talkie στη θέση του στόματος.

Που σημαίνει, ότι τα αγοράκια οφείλουν από μικρά να εκπαιδευτούν για να γίνουν τρανοί πολεμιστές του αύριο. Όχι με σπαθιά και πανοπλίες βέβαια αλλά με χαρτοφύλακες και ιταλικές μεταξωτές γραβάτες. Επίσης, αν σέβονται τον εαυτό τους θα οδηγούν οπωδήποτε ένα 4×4 μεγαθήριο -Hammer κατά προτίμηση- ή αν μη τι άλλο ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο, πειραγμένο και θα νομίζουν ότι σώζουν τον κόσμο, πουλώντας φούμαρα στις γκόμενες και κρύβοντας το πραγματικό τους πρόσωπο.

Και φυσικά, οι γονείς όλα αυτά θα τα αγοράσουν, αφού πρώτα τα κατακρίνουν, μόνο και μόνο για να κάνουν ευτυχισμένο τον μελλοντικό τους μπούλη!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment